Чудото на мигновеното изцеление – Франк Кинслоу   Leave a comment

Какво представлява Квантовата синхронизация? Тя е бързодействащ и ефективен научен метод, който намалява болката и способства за изцелението. Поражда незабавни изменения, които могат да бъдат видени и почувствани в тялото. Подлежи на възпроизвеждане и може да издържи на строгото научно изискване за проверка „преди и след”. КС продължава да оказва въздействие дълго след първоначалния сеанс, като по деликатен начин внася баланс и премахва блокажите, възпрепятстващи физическото и емоционалното благосъстояние. Тя влива целебно осъзнаване както у инициатора на процеса, така и у обекта на този процес. Сеансите обикновено са придружени от чувство на покой и релаксация.

Квантовата синхронизация ни помага да се пробудим за собственото си вътрешно осъзнаване. Когато опознаем по-отблизо чистото осъзнаване, започваме да се чувстваме по-добре във всяко отношение. А станем ли по-здрави и по-щастливи, съвсем естествено е да пожелаем да споделим този дар с околните. Скоро ще усвоим метода за мигновено изцеление чрез Квантова синхронизация. Тогава цикълът ще бъде завършен. Вече ще си се научил как да даваш това, което си получил. По-точно казано, ще научиш как да споделяш онова, което си. Както се оказва, хората, с които споделяш осъзнаването си, също са чисто осъзнаване. Ти просто ще им помагаш да се пробудят за фундаменталната си природа…..

Д-р Франк Кинслоу е работил като мануален терапевт и преподавател на глухи хора. Създател е на метода Квантова синхронизация. Автор на книгата за самопомощ „Отвъд щастието: как да осъществим най-дълбокото си желание”.

Д-р Франк Кинслоу живее във Флорида, има частна практика като консултант, едновременно с това е и преподавател в университета Евърглейдс.

„В чудото на мигновеното изцеление д-р Кинслоу ни учи, че осъзнаването, което всеки от нас притежава, има целебна сила. Квантовата синхронизация е бърз, но изпитан и дълбок процес за изцеляване на тялото и ума. Лесна за усвояване и с незабавно проявление, Квантовата синхронизация е забележително средство както за професионалисти, така и за лаици.” – Алан Дж. Солт, доктор на медицинските науки, Американска комисия за холистична медицина.

Форум за Квантовата синхронизация

ЕДИН ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН НОВ ВЪЗГЛЕД ЗА РЕАЛНОСТТА

Холограма се създава, когато излъчваната от единичен лазер светлина се раздели на два отделни лъча. Първият лъч се отразява от обекта, който трябва да бъде фотографиран. Тогава на втория лъч се позволява да се сблъска с отразената светлина от първия. Когато това стане, те създават интерференчна картина, която тогава се записва на фотоплака.

За невъоръженото око образът върху филма като че ли няма нищо общо с фотографирания обект, фактически той дори малко прилича на концентричните кръгове, които се образуват, когато хвърлите шепа камъчета в езеро.

Но щом друг лазерен лъч (или в някои случаи просто ярък светлинен източник) мине през филма, триизмерният образ на оригинала отново се появява. Три-измерността на подобни образи често пъти е страхотно убедителна. Вие действително можете да обикаляте една холографска прожекция и да я разглеждате от различни ъгли, както бихте направили с реален обект. Ако се опитате да я докоснете обаче, ръката ви ще мине през нея и ще откриете, че там реално няма нищо.

Има данни, които навеждат на мисълта, че нашият свят и всички неща в него – от снежинките до кленовите дървета, от падащите звезди до въртящите се електрони – са също само призрачни образи, прожекции от едно равнище на реалността, което е толкова отвъд нашето, че буквално е отвъд времето и пространството.

Главните архитекти на тази изумителна идея са двама от най-изтъкнатите световни мислители: ученият от Лондонския университет Дейвид Бом, един от най-уважаваните квантови физици, насърчаван в развитието си лично от Айнщайн, и Карл Прибрам, неврофизиолог от Станфорд и автор на класическото невропсихологическо ръководство Езици на мозъка.

Любопитното е, че Бом и Прибрам достигат до своите заключения независимо един от друг и при това работят в две твърде различни направления. Бом се убеждава в холографската природа на вселената едва след дългогодишна неудовлетвореност от неспособността на стандартните теории да обяснят всички феномени, срещани в квантовата физика. Убедеността на Прибрам идва като резултат от неуспеха на общоприетите теории за мозъка да обяснят различни неврофизиологически загадки.

След като достигат до своите възгледи обаче, Бом и Прибрам бързо осъзнават, че холографският модел обяснява и редица други мистерии, включително очевидната неспособност на всяка теория, без значение колко обхватна е тя, да даде обяснение на всички природни явления; способността на хора, които чуват само с едното си ухо, да определят посоката, от която идва звук; както и нашата способност да разпознаваме лицето на човек, когото не сме виждали много години, дори ако междувременно той се е променил значително.

Но най-потресаващото в холографския модел е, че той неочаквано придава смисъл на широк кръг явления, които до такава степен се изплъзват от всякакви възможни модели за обяснението им, че биват категоризирани като излизащи извън сферата на научното разбиране. Сред тях са телепатията, прекогницията (предсказване на бъдещо събитие, което не може да бъде осъществено на базата на настоящи познания или да бъде изведено с помощта на логиката), мистичното чувство за единство с вселената и дори психокинезата, или способността на ума да движи физически обекти, без те да бъдат докосвани.

Майкъл Талбот е автор на мистицизъм и нова физика. Той е автор на четири романа. Умира преждевременно през май 1992 г.

_

_


За да се отправим на пътуване в „СИЛАТА НА НАСТОЯЩЕТО“, трябва да изоставим своя аналитичен ум и изкуствения, създаден от него „аз“ – егото. Още от началото на първата глава се озоваваме бързо на една значително по-голяма надморска височина, където въздухът е по-лек. Това е въздухът на духовното. Пътуването обаче е едно предизвикателство. Екхарт Толе използва прост език и формата на въпроси и отговори, за да ни упъти. Самите думи служат като пътни знаци. Нови открития по пътя очакват мнозина от нас: ние не сме своят ум, ние можем да се измъкнем от психическата божа, истинската човешка сила може да бъде намерена само като приемем Настоящето. Научаваме също, че тялото всъщност е един от ключовете към състоянието на вътрешен мир, както и тишината и пространството около нас. Достъп можем да имаме навсякъде. Тези точки на достъп, наречени портали, могат да ни въведат в Настоящето – сегашния момент, където проблемите не съществуват. Именно тук намираме радост и успяваме да приемем истинското си „аз“. Тук откриваме, че вече сме завършени, пълноценни и съвършени. Мнозина от нас ще установят, че най-голямата пречка пред осъзнаването на този факт са връзките ни, особено интимните. Но и тук сме на „нова територия“ и нещата не са такива, каквито са ни се стрували преди. Научаваме, че взаимоотношенията ни също са портал към духовното просветление, ако ги използваме мъдро, тоест ако ги използваме, за да станем по-съзнаващи и следователно по-любящи човешки същества. Какъв е резултатът? Истинско единение с другите.

Ако можем да присъстваме изцяло и да предприемаме всяка своя стъпка в Настоящето, ако можем да почувстваме реалността на неща като „вътрешното тяло“, „капитулацията“, „прошката“ и „Неизявеното“, ще бъдем отворени за преобразяващото въздействие на „Силата на настоящето“.

„Вие сте тук, за да позволите да се осъществи божественото предназначение на вселената…“

Екхарт Толе

Posted 20.04.2012 by vemiplast in Здраве

Вашият коментар