Японската принцеса Каору Накамару за 2012г.   Leave a comment

Днес е 21 12 2012 г., ден в който календара на маите свършва, един обикновен зимен ден с предколедна треска, ден за който се изприказваха страховити и не толкова истории, ден за който коментарите и прогнозите  в медиите и интернет през последната година се въртяха с пълна сила.

Затова с настъпването му, виждайки, че нищо не се случва, следва всички те да се заличат.

Но аз ще оставя този филм с така „убедителното“ изказване на японската принцеса, като доказателство за един процес от който трябва да се поучим, че от океана на информацията, която ни залива днес, можем и трябва да заделяме само пространството, което ни трябва да се окъпем.

А дали пък тя не говори за неща, които ние не можем да проумеем или други хора искат да не научаваме за тях?

Преценете сами!

Принцесата е водещ анализатор на международната политика

Време е да полетим към една нова ера
Днес, различните ценности, в които сме вярвали дълго време и социалните механизми, на които по правило сме разчитали се срутват един след друг. Това е индикация, че светът се променя много.
Пътят на човечеството се отдалечава от обществото, което до сега е било контролирано от финансовата и политическата власт, към едно общество, което е пуснало корени в духа на мир и доброжелателство. Според мен това време може да бъде обобщено като етап, чието мото е „Преминаване от пътя на властта към пътя на живота.“ XXI век ще бъде епохата, в която всички хора ще започнат да долавят великолепието на сърцата си и на живота си, и ще изживеят лично щастието.
При посещението си на много страни по света като политически коментатор и в директните преговори с много лидери, аз осъзнах, че въпреки разликите в техните обстоятелства и позиции, в сърцето на всички хора е общо желанието за мир.
Истинският световен мир не е нещо, създадено от правителството или на президента на една държава. Той се постига първо, когато надеждата за мир живее в сърцата на всеки един от нас, които обитаваме Земята.
Създадох „Taiyo no Kai“ (Следвайки Слънцето)  за да направя едно усилие за прераждане на човека, за да можем да приветстваме един век, в който всички хора ще имат богат духовен живот. Избрах това име, поради ревностното ми желание за едно „нежно сърце“, което е хармонично като слънцето, всички ние да започнем колективно да работим, насочени към постигането на световен мир.

официални страници:
http://nakamarukaoru.com/index.html

http://nakamarukaoru.com/profile/indexE.html

В пълна противоположност NASA обяснява, че просто нищо няма да се случи на 21.12.2012г.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: