Еленко Ангелов   Leave a comment

Еленко Ангелов: Паметникът на Левски е масонски, гербът ни – на Ротшилд

„Съдиите ни пазят мафиотите, защото са братя в тайни ложи, твърди скандалният психолог“.

интервю на Деница Бояджиева

– Еленко, теориите, които проповядваш, излизат от рамките на ортодоксалната психология. Какъв си ти всъщност – психолог или мистериолог, който търси във всичко конспиративния елемент?

– Защо трябва да слагаме рамки. Официалната доктрина на психологията, която съм завършил, ми е помогнала страшно много, но тя е задминала по лицемерие религията. От векове науката си пее едни и същи псалми. Все още се гледа с насмешка на неща като телепатия, лечение с ръце… Само допреди 10 години отричаха хомеопатията и ирисдиагностиката. От гледна точка на историята хирургията и химията всъщност са алтернативни методи. Шаманизмът или пренасянето на положителна и отрицателна енергия е нещо съвсем нормално. Аз търся най-голямата истина, това е и посланието на трилогията ми.

– Кой ти я показва? Например, кои са източниците, от които черпиш информация за рептилската си теория?

– Имал съм страшно много време да се самообразовам и от дете се опитвам да сглобя пъзела за влечугоподобните, които ни управляват. Мои учители са хора, които са работили рамо до рамо с такива влечугоподобни в американски военни бази – Фил Шнайдер, Едуин Кастело. Те заплатиха с живота си заради разкритията, които направиха. Дейвид Айк също е говорил изключително много за това. След 11 септември, когато американското правителство си самовзриви кулите, с мен се случи нещо уникално. Започнах да сънувам изключително осъзнато ключови думи. В съня си разговарям с мои учители, съученици, които изглеждат като сияещи кълба от златиста енергия. Една нощ те ми подсказаха да отида в музея в Бояна. Там се натъкнах на фигурки на идоли, намерени в Курило. Те бяха глави на сънувани от мен влечугоподобни, точни образи на различни раси рептили, които са тук от зората на човечеството и са участвали в ДНК-инженерството на нашите тела.

От векове фолклорът на всеки паралел и меридиан – от Северна Америка до Африка, говори за едно и също – дракони и змейове, които могат да се превръщат в хора. Това е т.нар Shapeshifting (промяна на формата). В Азия и до ден днешен вярват, че е създадена от Нуа – богинята-дракон, и брат й Фукси.

– Но това е митология…

– Не е митология. Всъщност в нея се съдържат истинските ядра. Драконите, които стават царе и управляват цели държави. Неслучайно те се женят помежду си, за да запазят това рептилско ДНК. Погледни драконите, които красят фасадата на Народния театър „Иван Вазов”. Те са точни образи на Ариман – образа на сатаната в зороастризма. Знам колко параноидно звучи, но аз самият съм бил свидетел на много паранормални явления, наблюдавал съм всякакъв вид НЛО. Нека всеки търси сам своята „Най-голяма Истина”! Аз съм Подсказвач.

– Въпреки че не си финансист, имаш стройна теория и за конспирацията на МВФ, Федералния резерв на САЩ, БНБ…

– Все още много хора се присмиват на клишето за евреите и техния контрол над целия свят. Всъщност това е самата истина, само че не става дума евреите, а за ционистите. Още през 1913 г. прословутите еврейски фамилии Ротшилд, Рокфелер и Морган създават Федералния резерв на САЩ. Той не е федерален, а напълно частен и дава пари на лихва на собственото си правителство. Де факто ФЕД държи над 51% активи в най-престъпната двойка, огнището на раковата болест на Земята – Международния валутен фонд и Световната банка. България е заробена като крепостен селянин с 37 млрд. долара външен дълг, които дължи като лихви на тази огромна ракова клетка. Каквото кажат най-големите – Ротшилдови, Рокфелерови, Морганови, това се случва. Те взимат парите буквално от въздуха. Единственият човек, който се опита да се изправи срещу това чудовище, е президентът Кенеди. Той започна да печата долари, на които пише United states note, а не Federal reserve note. Така, на практика иззе частните функции на ФЕД и ги върна на държавата. В резултат на това те го екзекутираха, дори си оставиха визитната картичка. Ако погледнеш, ще видиш, че денят на покушението в Далас – 21 ноември, е и рожденият ден на ФЕД. Първото нещо, което прави Линдън Джонсън, след като поема функциите на президент, е да върне властта за печатането на пари в ръцете на частните банкери. И така Ротшилд продължава да командва цялата фондова борса и финансов пазар в света още от времето на Наполеоновите войни.

– Къде е България в този световен заговор?

– Стигаме и до България. В последното интервю на Тодор Живков във „Всяка неделя” казва пред Стойчо Керев, че България е имала не повече от 2,5 млрд. долара външен дълг, а не 12 милиарда, както после излъгаха Луканов и Младенов.

Тези хора са само видимата част, зад тях има много скрити сили. Не е тайна, че големите родни и световни политици участват в масонски кръгове или други тайни общества.

Къде обаче е проблемът с масонството? Там членуват депутати, министри, адвокати, съдии, прокурори, мафиоти – всякакви. Тези хора се кълнат във вярност на братството си в живота си и живота на близките си. Ето една от причините големи престъпници – всички знаем имената им, да бъдат на свобода. Просто, ако съдията е масон, той не може да го осъди, защото първо правило е да защитава интересите на своите братя по клетва.

Всъщност паметникът Левски е един масонски обелиск. Знае се от древността, че обелискът представлява половият член на бога на подземното царство Озирис. Впоследствие масоните го превръщат в свой основен символ. Другата голяма наглост е новият ни герб след 10 ноември. На него един лъв е изправен като циркаджийско животно на 2 крака на тъмночервено поле във формата на щит. Същевременно името на Ротшилд се превежда като „червен щит” (red shield). Гаврата е толкова голяма, че на институционално равнище признаваме, че тази еврейска фамилия ни управлява. Освен това на нашата Българската народна само името й е народна, на практика тя е Централна, и то подчинена на МВФ. – Все пак редица държави имат свои Централни банки, които регулират паричните и кредитните отношения и провеждат валутната политика на страната…

– Въобще не всяка. На Китай така ли е? Огнището на раковата болест е ФЕД. Навсякъде по света, където се казва Централна банка, това означава, че тя е в ръцете на частните банкери. Такъв е случаят и с БНБ. Никой не може да каже откъде взима парите, те са измислени буквално от въздуха. На какво се базират българските левчета? Някъде да виждаш тази банкнота да е обезпечена с нещо, да пише Република България? Помниш ли, че на старите пари пишеше, че са обезпечени със злато и всички активи. Така че, всички тези инфлации са абсолютно измислени и контролирани, за да ни държат като крепостни селяни. Инструментът за изнудване се нарича специални права на тираж или прословутите компенсаторки. Пак едни измислени цифри, напечатани салфетки, които не са обезпечени нито със злато, нито ресурс. Ротшилдови и Рокфелерови командват и у нас. В момента вицепремиер ни е най-големият еничар – г-н Симеон Дянков, чиновник от СБ. Още след избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов покани екип от Националната търговска камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят национална стратегия за прехода към пазарна икономика. Именно по плана „Ран-Ът” целенасочено се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България, за геноцида на българите.

Но най-голямата конспирация е инструментът приватизация. Когато не можем да си изплатим лихвите, агентите на МВФ идват и ни карат да приватизираме. Реално техни фирми взимат на безценица нашите ресурси, нашите инфраструктурни мрежи. Така е с ЧЕЗ, ЕОN, ЕVN. Костов продаде „Балкан“ за 150 хил. долара на Гад Зееви – на цената на 2 апартамента в София. За мен той е рептило-студенокръвен. Ренета Инджова пък продаде най-голямото предприятие за международни превози – „Сомат”, на пълна безценица. Подигравка – то само един гараж струва толкова! Ето така действат раковите клетки МВФ и СБ – заробват с пари и заграбват ресурсите на страната. Червени, сини, либерали, консерватори – всичко това е един огромен фарс. Кеч гледала ли си, колко е смешно? Тия кечисти са си първи приятели. Същото е и с политиците. Аз обикалям медиите и съм чест гост в различни предавания. Бил съм свидетел как пред камерата червени, сини, атакисти, гербери буквално ще се избият. Всичко това е постановка – на излизане си стискат ръцете и дружески се уговарят в коя кръчма да седнат.

Джордж Буш е наследник на влечугоподобни

По образование той е психолог, но отдавна не се занимава с традиционна психология, защото предпочита да разгадава тайните на медитацията, алтернативната медицина и уфологията. Твърди, че живеем в Матрицата, точно както са го описали братя Уашовски в едноименната кино трилогия и че единственият начин да бъдем щастливи е като се осланяме на древното индийско учение “тхарма”. Доказал е по свой начин, че повечето световни политици са наследници на влечугоподобни, в знака на Windows има скрита свастика, а символ в еднодоларовата банкнота “предсказал” събитията от 11 септември. Всичко това Еленко Ангелов, определящ себе си като “Подсказвач”, е описал подробно в първата си електронна книга “Лека нощ, Нещастие” , която вече може да се купи на диск в някои столични книжарници. Предстои излизането й и в книжен вариант.

Г-н Ангелов, кое ви кара да бъдете толкова убеден, че Матрицата съществува?

Ами помислете, не случайно филмът на братя Уашовски се превърна в такъв феномен и милиони хора го гледат и харесват- те просто усещат, че макар и да е хиперболизирано има огромни ядра истина в тезата за “Матрицата”. Тя е много видима особено в областта на банковата система и т.нар. ”работа”. Замислялили ли сте се, че думата работа произлиза от “роб”? Ние продаваме будния си живот срещу минимално заплащане. Всички сме заробени от безумни кредити, фирмени политики и нямаме избор, не можем да избягаме. Ами ето, това е Матрицата, тя е много видима – работа от – до, изкуствено създадена финансова криза и т.н.

Какво не ви достига в традицинната психология, че се обърнахте към мистиката?

Психологията, която се изучава у нас, а и по света, се присмива надменно на неща като телекинеза, телепатия, медитация, има подигравателно отношение към тези науки. Казано по друг начин психологията се опитва да впрегне една обикновено крушка в трифазен ток. Често парафразирам известния писател и теоритик на конспирацията Дейвид Дайк, който твърди, че религия и наука е едно и също, че всичко е свързано. Традиционната психология обаче прави точно обратното.Тя дели нещата на нормално- паранормално, земно- извънземно.

В интернет ваши почитатели определят книгата „Лека нощ, Нещастие“ като шокираща…

Да, има шокиращи неща.

Свързани ли са с НЛО?

За това смятам да пиша в следващите части от трилогията. Но ако въпросът е дали съм виждал, ще отговоря “да”. И не само аз – десетки мои съграждани от Тетевен са свидетели на неидентифицирани летящи обекти, като под това не се разбира само летящи чинии, а и явления, за които все още няма логично обяснение. Почти всички “истински” хора са ги наблюдавали, но имат амнезия за амнезията. Всичко това е част от конспирацията. Бомбардират ни от стотици години с филми за извънземни – е, не е ли странно? Но когато човек започне да говори за тях го мислят за луд. За това обаче са виновни медиите, които умишлено показват на преден план хора, които не изглеждат и не разсъждават нормално, а говорят за НЛО. Ето това е стопроцентова манипулация.

Има и друго смущаващо в книгата ви – откритието ви, че световни лидери, като Джордж Буш –младши, например, са наследници на влечугоподобни?

Изразът, че очите са прозорец на душата не е празен израз. Погледнете историята, която познаваме като такава или пък детските приказки- всичко е базирано на змийския култ. Така е в Китай, Европа, Централна Америка – всичко се базира на змиите. Престолонаследниците в Азия днес твърдят, че техните предци са били дракони. Същото е в Англия, дори в България. Доказателствата са десетки. Не само аз съм забелязал, че когато световни политици се разпалят в свои обръщения или интервюта, придобиват много интересни характеристика, като вертикалните змийски зеници , например, характерни за влечугите. Ясно ми е, че в 21 век, във времето на фотошопа снимките и видиата не са никакви доказателства, но е факт, че въпросните репортажи бързо биват изтеглени от интернет, за да няма много свидетели на явлението. То се среща и при други като Дик Чейни, Хилъри Клинтън, дори звездата Пол Макартни.

Имате ли подобни примери и сред българските политици?

Да, но с тях ще се занимавам в следващите книги. За сега мога да кажа само, че някои български владетели също влизат в групата на влечугоподобните. Да погледнем например пръстена на Калоян- много хора си мислят че е изобразен лъв, а то всъщност е змей. На Хан Аспарух пък е змия. Ами прическите на хановете с щръкналите опашки – хората си мислят, че това е конска опашка, символизираща свободния конен народ, а всъщност това е змия и то буквално излиза от фонтанелата. Египетските ореоли, които представляват кобра пък вече отвеждат по-скоро към символ на рептилско – влечугоподобно обсебване. Базирал съм се на доста символи от нашата столица, защото те имат огромна сила. За съжаление повечето хора не вярват, те са облъчени да не вярват. Аз обаче гледам доста земно и фактологически на нещата.

Съгласете се, че звучи странно и е нормално да има скептично настроени към теорията ви?

Разбира се, бих се притеснил, ако нямам такива и всичко се приема на доверие. Не съществува такова нещо като вяра, или ако аз я имам, то тя е на ниво знание. Аз признавам нещо първо на ниво убеждение. Трябва да има скептицизъм, но здрав, а не мнителност. И тук следва въпросът какво е истината. Защо хората базират истината върху ценностната си система, а не обратното – да базират ценностната си система на истината. Питаме се кое е реалното- ами което ви кажат, че е реално. И ще дам за пример един друг велик филм “Шоуто на Труман” – там всичко е показано добре. Труман е “истинският” човек –всички около него играеха роли. Същото е и в нашата действителнтст. Заобиколени сме от лицемерни колеги, досадни роднини, неискрени приятели –всички те играят роли и целят да привлекат вашето внимание

Аз и вие също играем роли ….

Така е….

Тогава кои са “истинските” хора, за които говорите?

Ще парафразирам един слоугън : “Това са недуховни същества с човешко преживяване, а не просто човешки тела с душевни преживявания, филтрирани от лъжетелевизия, религия и култура. Не отричам нито духа нито материята, не бива да се отделят духовно от материално, но все пак ние на първо място сме съзнание, наблюдатели, духовна същност.

Твърдите, че разкривате в книгата си и тайната на щастието- каква е тя?

Щастието е нещо много индивидуално. Човек спира да бъде щастлив още след като се роди, най-малкото самото му раждане е липса на свободен избор. След това се полагат толкова усилия, за да проходи, да проговори и защо, когато директивите цял живот са: “ не мърдай оттам и мълчи“. Лъжите също започват още от детството – представете си шокът за едно дете като разбере, че добрият белобрад Дядо Коледа не съществува и че всички около него са го лъгали… Трудно е да бъдеш щастлив. Изходът е да се замислим и да се запитаме няма ли нещо повече от това, което се учи в учебниците, което показват медиите. Най-добре го обяснява древното индийско учение “дхарма”, според което всеки човек има призвание и трябва да прави това което иска , а не това, което му налага обществото, системата, т.е. Матрицата. Ако си музикален по –добре да станеш музикант, макар и посредствен, отколкото да блестящ хирург, но пък нещастен.

Т.е. да слушаме не разума, а сърцето си?

Не бива да отделяме разума от сърцето – всичко трябва да бъде в една равнина, защото истината винаги е някъде по средата.

Официалният сайт на Еленко Ангелов

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: